Naša priča

Pročitajte našu priču,
kako smo se upoznali i zaljubili


Sajt vencanje
22. Oktobar 2010.

Kako smo se upoznali

Upoznali smo se pri jednom izlasku gde smo sasvim slučajno na nagovor svojih prijatelja otišli. Spojio nas je slobodan prostor u uglu kluba, ka kojem smo oboje krenuli kako bismo se sklonili iz gužve. Započeli smo razgovor i tada nismo ni mogli pretpostaviti da je to početak jedne duge i divne veze. U našem slučaju se obistinila izreka da se ljubav desi kada se najmanje nadaš.


25. Oktobar 2010.

Naš prvi sastanak

Nekoliko dana nakon upoznavanja, izašli smo na prvi sastanak. Otišli smo na piće, kako bismo se bolje upoznali i čuli nešto o jedno drugom. Bilo nam je lepo u zajedničkom druženju i dok smo se okrenuli bilo je vreme za rastanak, ali samo na kratko, do sledećeg sastanka.
Venčanje sajt


Vencanje sajt
01. Jul, 2011

Prvo zajedničko putovanje

Nekoliko meseci nakon prvog sastanka, ukazalo nam se nekoliko slobodnih dana između obaveza. Rešili smo da to iskoristimo i otputovali smo na Divčibare, kako bismo promenili okruženje i proveli malo vremena u prirodi. Vreme smo koristili za šetnju i uživanju u našem prvom zajedničkom putovanju.


11. Jun, 2015.

Verili smo se

U mnogo navrata smo pričali o našoj budućnosti ali nikada nismo govorili o konkretnim datumima. Uživali smo u trenutku i zajedničkim momentima. Završetkom studija, jedan period naših života na kojem smo naporno radili je ostao iza nas i želeli smo da se odmorimo do nekih novih izazova. Spletom okolnosti, iskrsao nam je put na Kopaonik. Istog momenta sam pomislio da je to prilika da uradim davno željeno, zaprosim osobu, sa kojem već duže vreme delim sve u životu. I tako, prvog dana našeg boravka, iskoristio sam momenat i u prelepom pejzažu, zaprosio svoju buduću suprugu.
Sajt venčanje


Naše

Završne reči


Na kraju, želimo da svima zahvalimo što ste tu za nas. Najdublje se nadamo divnom danu i zajedničkim momentima tokom venčanja. Dali smo sve od sebe  da pripremimo sajt sa detaljnim informacijama o svim događajima. Ako želite da nam nešto kažete ili da nas pitate, znate kako da nas nađete.